Aiheina mm. uudet toiminta- ja vastuullisuusperiaatteemme I Usein kysytyt kysymykset koronasta ja työehdoista
Click here if you are having trouble viewing this message.
 
Henkilöstöpalvelualan uudet toiminta- ja vastuullisuusperiaatteet tulevat voimaan 1.9.

Tutustu uusiin toiminta- ja vastuullisuusperiaatteisiimme

Henkilöstöpalvelualan uudet toiminta- ja vastuullisuusperiaatteet tulevat voimaan 1.9. ja siirtymäaika periaatteiden käyttöönottoon on vuoden 2020 loppuun saakka. HPL:n hallitus päätti käyttöönotosta 20.8.

Toiminta- ja vastuullisuusperiaatteidemme tavoitteena on varmistaa, että jäsenyrityksemme hoitavat henkilöstöpalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti. Myös alan maineen kannalta on ehdottoman tärkeää, että osoitamme olevamme vastuullisia toimijoita ja yhteistyökumppaneita.
 

Toiminta- ja vastuullisuusperiaatteisiin sitoutunut jäsenyrityksemme voi viitata periaatteisiin omassa markkinoinnissaan ja kertoa vastuullisuudestaan asiakkailleen ja työntekijöilleen. Uudet periaatteet julkaistaan verkkosivuillamme 1.9. Tällä hetkellä ne ovat luettavissa jäsensivullamme.

Henkilöstöpalvelualan toiminta- ja vastuullisuusperiaatteet 1.9. alkaen >> 

 
Jäsenyrityksemme voivat hyödyntää EK:n julkaisemaa yleisluontoista ohjeistusta koronasta ja työehdoista.

Työnantaja, ota avuksi 10 kysymystä koronasta ja työehdoista

Jäsenyrityksemme voivat hyödyntää Elinkeinoelämän keskusliiton kokoamaa yleisluontoista ohjeistusta koronasta ja työehdoista.

"Usein kysytyt kysymykset koronasta ja työehdoista" antavat muun muassa ohjeistuksen tilanteeseen, jossa työntekijä on karanteenissa koronalle altistumisen takia. Jäsenneuvontamme auttaa ohjeistuksen tarkemmassa soveltamisessa.


Työsuhdetta koskevissa asioissa on huomioitava viranomaisohjeiden lisäksi työlainsäädännön ja työehtosopimusten noudattaminen.

Lue ohjeistus >> 

 

Perumme syysseminaarimme

Tavoittenamme oli järjestää myös tänä syksynä liittokokouksemme yhteydessä henkilöstöpalvelualan ajankohtaisiin asioihin ja kehitykseen syventyvä seminaari 29.10. Perumme seminaarin koronavirustilanteen vuoksi. 

Järjestämme kuitenkin sääntömääräisen liittokokouksemme etäyhteyksin 29.10. klo 10–12. Lähetämme kokouksesta erillisen kutsun.

Liittokokouksen aluksi Elinkeinoelämän keskusliiton johtava ekonomisti 
Sami Pakarinen pitää ajankohtaisen talouskatsauksen. 

Katso tapahtumakalenterimme >> 

Lokakuulle suunniteltu syysseminaarimme peruuntuu koronaepidemian vuoksi.
 
HPL kouluttaa syksyllä jäsenyrityksiään mm. yleisistä sopimusehdoista, työaikalaista ja yhteistoimintamenettelystä.
 
Voit lukea jäsenuutisemme ja -tiedotteemme jäsensivuiltamme.